Meditere du?

 Jeg har før skrevet om meditation på min side , men synes det er vigtig at fortælle om.

Meditation bliver mere og mere udbredt, har du prøvet det ?
Meditation har har været brugt i flere tusinde år men  blev først  kendt i den vestlige verden for nogle år tier siden
Hvorfor det er så godt at mediter regelmæssigt.
Man kan sidde eller ligge ned.
Være ude eller indenfor
Man kan også finde mange gode guidede meditationer på nettet ,hvis man mere er til det.
Dit humør
Du vil sandsynligvis blive gladere og mindre anspændt af at meditere. Det kan ligefrem have en gavnlig effekt på uro, angst og depression og gøre dig mere afbalanceret og hvilende i dig selv.
Stress.
En ting er, at meditation giver dig et pusterum fra hverdagen. Du lærer også at lytte mere til dig selv og vil derfor være i stand til at fange kroppens stresssignaler tidligere, end du ellers ville have gjort det. Men helt konkret hæmmer meditation samtidig mængden af stresshormoner i kroppen og gør den mere modstandsdygtig over for stresspåvirkninger. Du bliver simpelthen bedre til at håndtere det pres, du bliver udsat for.

Find din indre ro og balance med meditation, Meditation har mange fordele i hverdagen, ved at afse nogle minutter hver dag, et uforstyrret sted hvor du enten sidder eller ligger kan du lære at forbinde dig med dit højere selv og opleve øget indre velvære og harmoni og det virker meget afstressende.  Meditation er en form for dyb afslapning., du kommer ned i en meditativ tilstand.

    

 

Når først du  får prøvet det nogle gange og får øvet dig i at koncentrere dig og være til stede, kan du bruge denne fokus og ro i mange andre hverdags situationer .
Det kan hjælpe med 
Når først du  får prøvet det nogle gange og får øvet dig i at koncentrere dig og være til stede, kan du bruge denne fokus og ro i mange andre hverdags situationer .
at få lavet dine arbejdsopgaver mere effektivt
Få nedbragt din stress og bedre styre din stress i presset situationer
At udvikle dig spiritulet, og få indsigt.
At forbedre din helbredstilstand og hurtigere komme dig efter sygdoms forløb
Føle større indre ro og balance  og harmoni
At oparbejde større medfølelse og forståelse for andre levende væsner
Øger ens selvbevidsthed
Ens tankegang bliver påvirket positivt
Hjælper mod tankemyldre

Fordelen ved at meditere er rigtig stor
Meditation er også en form for indre stilhed som giver mere ro i  dine tanker. Der vil altid kunne opstå tanker under meditation, og det er okay, du siger ligesom inde i dig selv ja det er fint men ikke lige nu. Meditation  er en teknik du kan bruge til forstå dit liv og få overskud til det du vil. Det kan også være med til at  give dig en mulighed for at acceptere livet og  bedre overskue hvad der er af muligheder, det er også effektiv mental træning, og  styrkelse af din opmærksomhed/koncentration.
Her er et spændende link hvor du kan læse mere.   https://www.alt.dk/…/hvad-sker-der-i-kroppen-nar-du-mediter…