Fjernhealing

 

Ved fjernhealing, behøver du ikke være fysisk tilstede. Det foregår hjemme hos dig selv, hvor du lægger et uforstyrret sted med et tæppe over dig
Selve healingen varer i 30 min.
Overførslen af energierne fra mig som behandler til dig som klient virker lige så godt, som hvis du var fysisk til stede i klinikken. Det vil sige at fjernhealing er ligeså effektivt, da universets energier ikke er begrænset af tid og rum.
Vi skriver eller ringer sammen før og efter behandling.
God ide at drikke vand før og efter.
For at få mest ud af fjernhealingen bør du lægge dig godt til rette i et uforstyrret sted, ca.10 min. før behandlingen går i gang, et sted hvor du ikke bliver forstyrret.

Travlhed i hverdagen, bekymringer, og sygdomme belaster din krop og dit sind,så du bliver drænet for energi og overskud.
Med fjernhealing kan du få den gode energi til at strømme frit i din krop, så du kan mærke glæde og overskud igen i hverdagen.
Under healingen kan nogen mærke 

Sitren, prikken ,snurren eller rysten i kroppen, eller du begynder at græde, grine, det er forløsninger af gamle indestængte følelser. Du kan komme til at opleve svimmelhed eller det gør ondt der hvor du har en ubalance, accepter det der sker så går det hurtiger over igen

Jeg stiller ingen diagnoser og lover ingen mirakelkure,

 

Pris 300,-kr
​Selve behandlingen varer 30 min.

Vi har kontakt inden behandlingen og efter behandling så du skal sætte ca 45 min af.

 

Krystal healing

Få healing på hele kroppen med brug af forskellige krystaller.

Fjernhealing - Sikker healing

Du er hjemme hos dig selv og mærker effekten. Det er sikkert og effektivt

Healing til børn

Børn kan få det bedre med healing

Kontakt mig 

Er du interesseret i, at få det bedre? Jeg har hjulpet mange med healing, få en gratis vurdering af om jeg kan hjælpe dig.

Send mig en besked. 

Jeg vender tilbage hurtigst muligt, til dig.

 

Med kærlig hilsen

Jeanett Ejlund

 

 

 

Det tager et øjeblik, at udfylde….